ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

Ηλίας Κούρος: Απολογισμός έργων και παρεμβάσεων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε απολογισμό έργων και παρεμβάσεων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, από το 2019 ως και σήμερα, προχώρησε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος.

Ο κ. Κούρος έκανε αρχικά μία ιδιαίτερη αναφορά στον εθελοντή κ. Νίκο Ντάντουλη και στην προσφορά του στο Πνευματικό Κέντρο.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ μίλησε για τις εργασίες βαφής εξωτερικά του κτιρίου, όπου υπήρχαν πολλά συνθήματα και γκράφιτι.
Επιπρόσθετα, λειτούργησαν οι συρόμενες πόρτες, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου για τη θέρμανση του κτιρίου.
Ο κ. Κούρος αναφέρθηκε επίσης σε μια μελέτη για την αντικατάσταση του φωτισμού με λαμπτήρες led.

Ειδική μνεία έκανε σε φθορές που εντοπίστηκαν σε τμήματα του πατώματος, αλλά και σε πόρτες του κτιρίου.

Η ΔΕΥΑΤ κατασκεύασε νέα φρεάτια και λύθηκε ένα πρόβλημα για την υγρασία του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Νίκος Ντάντουλης ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Κούρο που ασχολήθηκε ουσιαστικά αυτά τα χρόνια με την επίλυση προβλημάτων του Πνευµατικού Κέντρου.

Ενώ, προχώρησε σε ξενάγηση σε εσωτερικούς χώρους και αναφέρθηκε σε εργασίες που αφορούν την πρόσβαση ΑΜΕΑ, το νέο φωτισμό και την υγρασία του κτιρίου.

 

More to explorer

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ “ΑΝΩΝΥΜΟ” ΔΩΡΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΤΡΑΠΕΖΙΑ CATERING-ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ευχαριστεί δημόσια “ανώνυμο” δωρητή, ο οποίος δώρισε στο Ν.Π.Δ.Δ. τραπέζια catering-συνεδρίου συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα τραπεζομάντηλα, προκειμένου

Μετάβαση στο περιεχόμενο